Sandeltræolie Vestindisk - 10 ml.

54,00 DKK
Model/varenr.: 15497

Sandeltræ olie vestindisk fra Urtegaarden kaldes også amyrisolie.

Sandeltræet vokser primært i Indien og Australien.

Praktisk info:

  • Leveringstid – det tager kun 1-3 hverdage.
  • Sikkerhed - vi er e-mærket
  • Fragt med GLS er kr. 39,- Fragtfrit ved køb over 499,-
  • Postdanmark fra kr. 29,- Fragtfrit køb over 499,-.


Forslag til dig

Sandeltræ olie vestindisk fra Urtegaarden kaldes også amyrisolie.

Sandeltræet vokser primært i Indien og Australien.

Kosmetik:
Virker antiinflammatorisk.

Velegnet til alle hudtyper.

Dosering:
Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Bundnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af
rod og ved fra Amyris balsamifera.

Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de 26 stoffer:
Farnesol.

INCI:
Amyris Balsamifera Oil

Passer sammen med
Andre købte også